BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. április 28., csütörtök

Miért ne szexelj soha az exeddel?

A volt szerelmed bűvköréből kilépni egyszer is elég nehéz. De ha még nem vagy túl rajta, és újra felmelegítené veled a kapcsolatotokat, nagyon rázós helyzet állhat elő!


Akármennyire is erős a kísértés, először mindig gondolj a következményekre!  Csak bonyodalmak származhatnak abból, ha szexelsz az exeddel! Vagy azt szeretnéd, hogy még jobban összetörje a szívedet?

Miért ne tedd? Mi történhet szex után?

* Csak kihasznál, és utána feléd se néz többet.
* Tovább folytatná a szeretői viszonyt veled, csak testi kapcsolatra vágyik.
* Kiderül, hogy van már új párja, és te kerültél a megalázó harmadik fél szerepébe.
* Világgá kürtöli, hogy milyen könnyen megkaphatott téged ismét, még a szakítás után is.
* Újra belezúgsz, és még jobban összetöri a szíved a visszautasítása.
* Rájössz, hogy csak bosszút akart rajtad állni, és csak játszott az érzéseiddel.

Ennyi idő alatt úgysem változik meg senki, miért pont az az ember lenne másmilyen, akiben egyszer már csalódtál? Ne is reménykedj benne, hogy minden másképp lesz!  Még akkor se, ha azt gondoltad, csak szexre vágysz, semmi komplikáció, ismeritek egymást már ilyen téren, de…biztos lehetsz benne, hogy megjelenik az érzelmi zűrzavar is körülöttetek.


Ha döntöttél végre, hogy lezárod a múltat, és előre tekintesz, akkor jobb, ha megszakítasz az exeddel minden kapcsolatot. Különösen akkor, ha úgy érzed, hogy még mindig befolyással tud lenni rád.


Ne feledd, valami oka volt annak, hogy elváltatok egymástól. Azt a szívfájdalmat, amit ő okozott neked, nem lehet szexuális úton jóvátenni, meggyógyítani, sőt! Csak tovább bonyolítja az életedet, és elveszi az új ismeretségek elől a figyelmedet. Pedig lásd be, itt az ideje előre tekinteni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése