BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. május 21., szombat

Miért szexisebb a magas sarkú?

Mivel a férfiak vizuális típusok, rögtön észreveszik, ha egy nő tartása, járása és testalkata előnyösebb formát vesz fel. Márpedig a nők feneke magas sarkú cipőben 25 százalékkal jobban kiáll, és ez kifejezetten szexisebb. És minél feszesebb és kerekebb egy fenék, annál erősebb a szexuális vonzereje.

A másik magyarázat a női láb meghosszabbításában rejlik. Egy kilenc kultúrára kiterjedő vizsgálat szerint a férfiak számára az arányosnál 5 százalékkal hosszabb láb a vonzóbb. A láb hossza egyenesen arányos a megfelelő tápláltsággal és a stressz nélküli életmóddal, átvitt értelemben életképesebb személyiségre utal.

Emellett a legalább öt centiméter magas sarokkal rendelkező cipő gyakori viselése elősegíti a jobb szexet, mert erősíti a szeretkezésben fontos szerepet játszó gátizomzatot. A magas sarok által előidézett testtartás bizonyítottan erősíti a medencefenék izmait. Ezek nemcsak a szexualitásban és az orgazmusban nyújtott szerepük miatt fontosak, hanem azért is, mert nagyobb támasztékot adnak a medence szerveinek, például a méhnek is.

Most már majdnem mindent tudsz! Hogy még szexisebb legyél legközelebb, adunk két extra tippet, ha magas sarkút húzol, hogyan tedd még vonzóbbá a feneked is!

·     Ha a legjobb formádat szeretnéd mutatni annak, aki tetszik, akkor fordíts hátat neki, tedd az egyik kezed a csípődre és told el a testsúlyod az egyik irányba, és csábosan nézz vissza rá.

·     Egy másik tipp: vegyél fel egy szűk farmert, és tedd a kezed a hátsó zsebébe, és „véletlenül” csúsztasd végig mindkét kezedet a csípődön.

Mindezek mellett azt is el kell ismerni, hogy az állandó magas sarkúban való mászkálás nem egészséges. A női test anatómiai felépítés nem a tűsarkakhoz készült, így súlyos ízületi-, izomfájdalmakhoz, porckopáshoz, testtartási rendellenességekhez, deformitásokhoz vezethet, ha valaki folyton magas sarkúban jár. Az izmok és ízületek mellett a gerincoszlopot is megterheli az ilyen cipő, hiszen a csigolyák túlzott terhelésnek vannak kitéve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése