BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. május 21., szombat

Meglepő erotikus sztorik

Nincs több pornó a bankvezéreknek
Nem számoltathatják el többé a Deutsche Bank vezető menedzserei a bordélyházi szolgáltatásokról szóló számláikat, illetve a pornótévé-előfizetéseiket. Az ok: az Egyesült Államokból kiindult jelzáloghitel-válság. Erre hivatkozva a bank vezére körlevelet küldött az érintetteknek, melyben részletezi, melyek azok a költségek, melyeket a továbbiakban nem fedez a pénzintézet. A szigorítás hátterében valószínűleg nemcsak a jelzáloghitel-válság áll, hanem egy másik nagy német cég, a Volkswagennél kitört szexbotrány inti óvatosságra az illetékeseket. Az autógyártó vállalat ugyanis bulikat és szexorgiákat szervezett szakszervezeti vezetői számára azért, mert hajlandók voltak elfogadni a vállalat által tervezett elbocsátások mértékét. Az összes költséget a Volkswagen fizette.

Big Sister mindent lát
A Big Brother mintájára a cseh fővárosban megjelent a Nagy Nővér, mely olyan bordélyház, amely nyíltan tele van kamerákkal. A szolgáltatás ingyenes az ide látogatók számára, ingyen részesülhetnek a cseh szépségek nyújtotta élvezetekben. A hátulütője csak az, hogy nem lehet pontosan tudni, hogy hány ezren lesznek tanúi a légyottnak. A hölgyek hivatalos fizetést kapnak a háztól, és természetesen a nagy nővér ügyel rá, hogy a mohó férfiak a megengedettnél többször ne vegyék igénybe szolgáltatásaikat az éjszaka folyamán.


Fuck off papagájnyelven is
Toszódj meg! - így káromkodik a darlingtoni állatkert Max nevű afrikai papagája. Aki ugyanis odamerészkedik, egy hegyes fuck off-fal lesz gazdagabb. Maxot az előző tulajdonos adományozta a madárháznak, mert elege lett belőle. Peter Hanson szerint a helyi iskolás gyerekek tanították meg a szárnyast a trágár beszédre, csak hogy őt bosszantsák. Az öt éves tollas nemcsak káromkodni tud, hanem élethűen utánozza az autóriasztót és a telefoncsörgést.

Útikönyv a holland szexutcáról
A holland rendőrök a nyári turistaszezon kezdetére közzétettek egy útikönyvet, ami Amszterdam vöröslámpás negyedében kalauzolja el a látogatókat. Rengeteg turista ugyanis a szabályozott prostitúcióért, és az ugyancsak engedélyezett könnyűdrogokért látogat a városba. A könyv arról tájékoztatja a turistákat, hogy ne az utcán, hanem a kávézókban szerezzék be a könnyűdrogokat, mert a boltokban kapható szereket hatóságilag ellenőrzik. Az utazók pedig pontos tájékoztatást kapnak arról, miként egyezkedjenek a kirakatok mögött magukat kínáló prostituáltakkal. A rendőrök tanácsa szerint figyelni kell a fizetésnél, mert számos alkalommal megesett már, hogy a kiválasztott hölgy később férfivé változott.


Pucér fekvenyomás Kína népszerűsítésére
Meztelenül fekvőtámaszozott Kína nevezetességei előtt egy guangdongi tévés. Ou Csijang azt találta ki, hogy úgy öregbítheti legjobban hazája hírnevét, ha habtestét az ország látványosságai előtt tornáztatja. Bár a fotókon, amelyeket büszkén publikált a blogján, látszik, hogy nem egy született akrobata, Csijang önérzetesen vágja az olvasók arcába: „Szeretem a hazám, szeretem a testem. Vékony alkatom és a világ kínai csodái között érzékeny kontrasztot teremtek a népszerű testmozgás gyakorlásával.” A pucér test-, és országimázs-építő férfi egyebek között a pekingi Madárfészek Sport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése