BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. december 23., péntek

Öltöztesd ünnepi díszbe a körmeid!



Ebben az esetben nem az Alkonyat-széria és a vámpírok szerelmeseinek ajánljuk figyelmébe az újholdat. Ez a manikűr ugyanis inkább a finom elegancia kedvelőinek körében számíthat népszerűségre. Szokták fordított francia manikűrnek is hívni, mely egyébként a ’40-es években hódított.
A lényege a következő: egy világosabb és egy sötétebb árnyalatú lakkal borítjuk a körmöket, de a világosabb nem a végükön, hanem a tövüknél található. Egyébként ugyanúgy készíthető, mint a hagyományos francia manikűr, azaz először a sötét lakkot, majd száradás után a világosat kenjük fel.
Aranyoskám:


Az ünnep ragyogását körmeinkkel is kifejezhetjük. Azonban ha túl soknak találjuk, hogy a köröm egész felületét csillámló lakkal borítsuk be, akkor ne tegyük.
Első lépésként vigyük fel rájuk az alapszínt, majd csillámos vagy metálos fényű lakkal fessük ki a körmöket finom, felfele irányuló mozdulatokkal. Fontos, hogy a ragyogást biztosító lakkból a lehető legkisebb mennyiség legyen az ecset végén. Befejezésül a remekművet még kenjük át egy matt fedőlakkal, ami még jobban ki fogja emelni a csillogást.
Pöttyöske:


Játékos, könnyed minta, mely pofonegyszerűen megvalósítható.
Az alapszínnek szánt lakkot két rétegben vigyük fel a körmökre, hagyjuk megszáradni. Ezután egy fogpiszkálót mártsunk a pöttyöknek szánt lakkba, és óvatosan pöttyözzük ki a körmök felületét. Minél több lakk van a fogpiszkáló hegyén, annál nagyobb lesz a pötty. Utolsó lépésként gyorsan száradó színtelen fedőlakkal kenjük át a körmöket, leghamarabb 5 perccel a pöttyök felvitele után.
Hollywood:


Ami soha nem megy ki a divatból? A hosszú vörös körmök. A hollywoodi istennők nem véletlenül ragaszkodtak és ragaszkodnak a mai napig ehhez a manikűrhöz – igéző, szexi, elegáns. Hogyan teheted még vonzóbbá a dizájnt? Formáld a körmeidet mandula alakúra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése