BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. december 23., péntek

Neked milyen a szád formája?

Egy egyszerű teszt…

Vegyél elő egy egyszerű fehér lapot, rúzsozd ki a szádat és hagyd a rúzslenyomatodat a papíron. Így sokkal könnyebb megállapítanod, hogy milyen szájformád van, mintha egyszerűen csak tükörbe néznél.

Szenvedélyes vastag és széles ajak
Ha vastag és széles ajkaid vannak, akkor mindenképpen a szenvedélyes típusba tartozol. Mindig eléred a célodat, hiszen ha valamit meg akarsz kapni, azt általában meg is kapod. Nem várod meg, amíg kezdeményeznek, ha úgy adja a helyzet, akkor bátran veszed fel te az irányító szerepet. Mindent meg akarsz kapni az élettől és mindent most azonnal, ennek következtében te egy olyan ember vagy, aki igazán élvezi az életet. Fontos számodra a szabadság és a függetlenség, ezért az olyan kapcsolatokban, amelyekben egy kicsit is korlátoznak, nem érzed jól magad, sőt elég hamar kilépsz belőlük. Olyan párt keresel magad mellé, aki határozott és szenvedélyes, akárcsak te.

Romantikus telt és kicsi ajkak
A kis telt ajkú emberek imádják a romantikát, hiszen életükben legfontosabb az érzelmek megélése. Ha ilyen formájú ajkaid vannak, akkor valószínűleg empatikus személyiség vagy, aki párja minden problémáját megérti. Segítőkész ember vagy, éppen ezért nagyon népszerű vagy az ellenkező nem körében. A konfliktushelyzeteket általában elkerülöd a párkapcsolatban is, de néha jobb lenne kiállni a saját érdekeid mellett, így elkerülhetnéd az állandó bánkódást és önmarcangolást. Te a mesék világából várod a párodat, aki olyan, mint egy igazi herceg. Ha a férfi ajkai kicsik és teltek, akkor biztosak lehetünk benne, hogy ő is egy romantikus alkat, aki hasonló beállítottságú párt keres.


Domináns vastag felsőajkak
Mindig tudod, hogy mit akarsz és sokszor mindent vagy semmit alapon játszol. Ha valakit igazán szeretsz, akkor amellett teljes mértékben kiállsz. A kapcsolatodban is fontos, hogy sikereket érj el és elismerjék azt, hogy milyen jó vagy. Magabiztos vagy és kitartó, éppen ezért addig próbálkozol a hódítással, ameddig az nem sikerül. Kapcsolataidban tiéd az irányító szerep, így te viseled úgymond a nadrágot. Maximalista, sikeres és határozott párt keresel magad mellé, aki képes boldoggá tenni.

Titokzatos vastag alsóajkak
Titokzatos személyiség, akit mind a nők, mind a férfiak megnéznek maguknak, hiszen titokzatossága magával ragadó. Egyedi személyiség vagy egyedi stílusjegyekkel. Általában vonz az új és az ismeretlen, így párodnak is olyat választasz, aki sokszor különc, vagy akit bármilyen módon meg kell szelídíteni. Sajnos mivel mindig újra vágysz, ezért hiába kaptál meg valakit, hamar ráunsz, és új után nézel. Számodra egy olyan ember az ideális partner, aki mindig képes újra és újra megújulni.

Realista szűk és széles ajkak
A kapcsolatban mindent te döntesz el és mindent te intézel el. Sokszor van az, hogy a szíved helyett inkább az eszedre hallgatsz, éppen ezért elég nehéz téged meghódítani. Sokszor megközelíthetetlennek tűnsz és csak később vagy hajlandó megmutatni a mélyebb érzéseidet. Első számodra a biztonság, éppen ezért partnered egyik legfontosabb feladata, hogy megadja számodra ezt a biztonságot.

Kalandos kicsi szűk ajkak
Általában semmitől sem riadsz vissza, sőt keresed a kihívásokat, állandóan mozgásban vagy. Ez a viselkedés, hogy ennyire önmegvalósító vagy, és mindig eléred a célodat, sokszor elriasztja a másik nemet, éppen ezért törekedj arra, hogy az összeszedett és precíz külső mögött megláthassák benned az érzékenyebb belsőt is. Aktív és magabiztos párt keresel, hiszen csak egy ilyen ember mellett találhatod meg a boldogságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése