BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. december 31., szombat

Milyenek a szingli csajok?







 1. A lelki társat kereső

Minden nő szeretné megtalálni a számára ideális párt, úgy is mondhatjuk: a lelki társat. Megálmodni róla egy képet nem nehéz, a megvalósítás ellenben kész kihívás. Ez a típus mindent megtesz annak érdekében, hogy rátaláljon arra az egyre, közben pedig észre sem veszi a szembejövő lehetőségeket.

2. A főnix

A több nemzet mitológiájában szereplő tűzmadár jellegzetessége, hogy élete végén fahéj ágakból fészket épít, meggyújtja, vele együtt porrá ég, majd hamvaiból újjászületik. Így van ezzel a modernkori nő is, aki egy fájdalmas szakítást követően mindent megtesz, hogy átalakulhasson, formába hozza magát testileg és lelkileg.

3. Az ökológiai

Ő inkább a sorsa vagy a végzetre bízza a dolgokat, így inkább ebben a szellemben éli életét, mintsem, hogy módszeresen vadásszon a pasikra. Számára ez kellemetlen tolakodásnak hat. Életfilozófiája, hogy semmi sem történik véletlenül, majd az univerzum úgyis bevégzi a sorsát.

4. A hercegkisasszony

Várja a tökéletes herceget, aki egyszer csak betoppan az életébe, és kimenekíti addigi helyzetéből. A Micsoda nőben még szerethető a történet, de valljuk meg, ez azért elég ritkán fordul elő.

5. A kitartó

A kitartó nő életének egy részében vár a jövőbeni férjére, miközben az idő egyre csak múlik, és jobbára nem történik égbekiáltó változás. A kitartás mindig hasznos hozzáállás, azonban eljön az a pont, amikor be kell látni, hogy szükség van egy kis szemléletmód váltásra. A kitartás szép dolog, de az ölünkbe hullani semmi sem fog. 

6. A szabad szellemű

Nyitott gondolkodás jellemzi, éppen ezért nem ragaszkodik mereven a berögzült társadalmi elvárásokhoz vagy klisékhez. Számára a legfontosabb dolog, hogy megőrizze függetlenségét. Ha választania kellene, hogy szabad marad vagy elkötelezi magát egy kapcsolat mellett, egészen biztosan az előbbire voksolna. Ez a meggyőződése megingathatatlan.

7. Az esküvőről álmodozó

Szinte állandóan foglalkoztatja a gondolat, hogy milyen esküvőt szeretne, fejében már minden apró részlet összeállt. Mikor álmai megvalósulnak, és eljön az ideje az idilli ceremóniának, nála boldogabbat nem találsz. Azonban egy dolgot elfelejt, hogy a jól működő házasságért egy egész életen át dolgozni kell.

8. A lázadó

A lázadó nő nem érzi szükségét, hogy a megszokott, már-már unalmasnak mondható klisék közt éljen, így nem törekszik arra, hogy eleget tegyen tipikus női feladatainak. Csak azt teszi, amihez kedve van, és nem hagyja magát belekényszeríteni semmilyen elvárt szerepbe.

9. A csendesen remélő

A nő, aki reméli, hogy a számára megfelelő időben férjhez tud menni. Mindeközben óriási súlyként nehezedik rá az a nyomás vagy elvárás, amelyet a barátok, családtagok és a társadalom felől is érez. Szeretne eleget tenni a házasság, gyerekek, boldog család átható képének, de sosem érezheti jól magát, mert túl sok beleszólást, véleményezést enged a magánéletébe.

10. Az útkereső

A nő, aki tudja, hogy a házasélet nem neki való, éppen ezért új utakon próbál eltalálni a boldogságához. Nem fél kipróbálni magát olyan helyzetekben sem, amelyektől a legtöbb nőtársa bele sem vágna. Az útkereső az, aki bárhol és bármikor képes új életet kezdeni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése