BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. december 23., péntek

Ünnepre hangolódás párosan

A karácsony kétféle érzelmet válthat ki az emberek többségéből: vannak, akik átszellemült mosollyal vetik bele magukat a vásárok forgatagába, míg másokat kiráz a hideg már október végén, ha meglátják a hópihés díszeket egyes üzletek kirakatában. A párod és te pont a két véglethez tartoztok? Ne aggódj, tippjeink segítségével stresszmentesen telhetnek az ünnepek!



Szíved szerint csillámokba öltöztetnéd az egész világot karácsony közeledtével? Őrizd meg ezt a késztetésed, mert azt jelenti, szeretsz ünnepelni, és meg is adod a módját. Ám zsákutcába kerülhetsz, ha párod nem tud veled egy hullámhosszra kerülni ilyenkor. Mit tegyél, hogy ne menj az agyára, de ő se húzza le az ünnepi hangulatod?

Adunk néhány tippet, mivel hangolódhattok közösen az ünnepekre száncsengő és tülekedés nélkül!

1. Borítsd illatos mécsesekkel a lakást. A gyertyafény ünnepi hangulatot áraszt maga körül, és azt jelzi, nem egy átlagos hétköznapról van szó. Ez akaratlanul is áthatja majd a párodat.

2. Néhány fenyőágat bármelyik faárusnál kaphatsz pár száz forintért. Ezt állítsd egy vázába otthon, és aggass rá ízléses karácsonyi díszeket.

3. Vegyél csillagszórót, csomagolj be hármat külön-külön, és kérd meg, hogy kívánjon hármat, miközben meggyújtjátok sorban mindegyiket.

4. A három kívánságra egy másik tipp: rajzolj magadnak angyalszárnyakat, és mondd neki, hogy kívánhat hármat.

5. Melyik pasi ne szeretné a mézeskalácsot? Süss neki pár igazán különleges darabot, mondjuk szívecske formájút, és keverj a tésztához valamilyen egzotikus fűszert, például gyömbért.

6. Kérd a segítségét, és jótékonykodjatok közösen! Lomtalanítsatok otthon, és a kiselejtezett ruhákat, törülközőket vigyétek el például egy állatmenhelyre. Ott önkéntes munkát is vállalhattok, ilyen például a kutyasétáltatás.

7. Sétáljatok egy nagyot a hóesésben, és gyönyörködjetek a hópihék tökéletes formáiban! Ehhez persze az is kell, hogy essen a hó…

8. Amíg mindenki üzletről üzletre rohangál ajándékok után, addig ti menjetek el jégkorizni.

9. A fahéj illatáról nem csak a karácsonyra, hanem egy finom aromaolajos fejmasszázsra asszociálhat legközelebb a párod, ha ezt a közös programot is műsorra tűzöd.

10. A hagyományos karácsonyi zenék helyett hallgassatok inkább valami frissebb ritmusú zenét. Jó kontrasztot és felpörgetett hangulatot adhatnak például a brazil karnevál vérpezsdítő dallamai, pláne, ha már beköszöntöttek a mínuszok.

11. Alkossatok valami művészit! Vegyél két nagy kartont, és mindketten rajzoljatok rá ezüst és aranyspray-vel valami romantikus témát!


Ha a fentiek közül bedobsz néhányat, a párod garantáltan veled fog tartani, és nem legyint, hogy már megint valami unalmas karácsonyi dologra szeretnéd rábírni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése