BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. december 31., szombat

Hogyan lehetsz modell?!

A szépség mulandó, ezét érdemes kihasználni. Mikor az ember fiatal, a bőre üde mint a tavaszi harmat, mint a virágos rét, öröm megsimogatni, hozzáérni. Érezni a selymes simaságot, mint mikor, virággal cirógatják arcodat. Mindenki, életkortól függetlenül, vágyik a szépségre, de az igazi természetes csak 24 éves korig adatik meg. Ezért ha ezzel szeretnél élni, ebben a szakaszában életednek, fontos, hogy felnőj, és megtaláld, a sikerekhez vezető utat.
Nem szabad megfosztanod a magadtól, látványodtól a világot, ha teszel érte, és hiszel magadba, lehetsz ünnepelt sztár, akinek arca visszaköszön a reklámplakátokon, hidd el ez jó érzés lesz neked is!



A Lehetőségek, és ahogy érdemes elkezdeni.
1.Mostanság nagyon divatos a hosszú  haj simára vasalva, festheted mindenféle színre, bár az én ízlésemnek a legjobban a szőke felel meg, benne vadító bolondos árnyalatok. Rögtön meg is cáfolom magam, mivel egy nagyon kedves ismerősöm csodaszép fekete haja ami lenyűgöz, de talán azért, mert mint embert is nagyon kedvelem őt.
2.Mivel fiatal vagy, használd ki az adottságaidat, ha képet készítesz magadról, ne szégyelld a testedet. A karcsú testalkat nagyon nagy előny. Sok éven keresztül az elvárás az volt, hatalmas izmok, a mellen a karon tagbaszakadt test, és így valójába az eredendő szépség elveszett. Most már biztonságban érezheted magad, mert senki sem kíváncsi az ilyen rizs és protein zabáló terminátorokra, te vagy a nyerő már azzal is ha csak magadat adod, és szemtelenül visszaélsz a természet adta csodálatos testeddel.

3.Nem jelenthet gondot, ha az ego-d hatalmas, sőt ne is legyen kicsi sohasem, hiszen te vagy az akit mindenki akar, aki mindenkit felizgat, most már kimutathatod az érzéseidet bátran, még akkor is ha férfi vagy. Bátran, de ízlésesen húzd ki a szemed, ez szúrós tekintetet kölcsönöz majd. Légy bátor, ha neked tetszik, mindenkinek másnak is fog. Nem minden esetben, de van, hogy érdemes megpróbálkozni a karcsú kezeiden kifesteni a körmeidet is.
4.Izgató lehet (és pont ez a lényeg, légy izgató a képeiden, hogy a mindenkori kritikus szemlélőnek a fantáziája megmozduljon felpezsdüljön a vére amikor rápillant a fényképedre) ha csodaszép ajkad a mai világban oly divatos testékszerekkel (piercingek) feldíszíted, de azért ne legyen ez túl sok, az én ízlésem szerint talán egy elegendő, de ha nincs én azt sem hiányolnám.

5.Készíts rengeteg fényképet, és küld el a modell ügynökségeknek, és mivel úgyis, rengeteg ismerősöd van már a fiatalok által, igen kedvelt közösségi oldalon, ne habozz, sűrűn frissítsd a fotóidat, ne feledd a legjobb reklám az ha látnak téged, egyfolytában. Talán a legfontosabb, bármi történik, és az irigyeseid a porba aláznak, te akkor sem adhatod fel. Mert ha belegondolsz, ők miért ilyenek? – mert számukra nem adatott meg az, hogy csodálatosan szépek izgatóak legyenek, és ha te meghátrálsz akkor az eddigi munkásságodat, dobhatod a sutba, elveszted az esélyed arra, hogy kiemelkedj a többi közül. Ha így teszel és feladod a rossz nyelvek miatt, akkor ők boldogok lesznek, te pedig boldogtalan és a célodat sem tudod elérni. Semmiképp ne add fel!


Az eredendő szépség, isteni adomány, de amit kaptál tőle azt nagyon hamar el is veszi, és sohasem adja már neked vissza. Mivel magadat szépnek látod, és ha most nem ragadod meg az alkalmat, előbb utóbb középkorú leszel, és boldogtalan, mert tudod a szíved mélyén, te elérhetted volna ami a vágyad volt, hogy veled ébredjen a világ, és mikor nyugovóra térnek, akkor is rád vetik pillantásukat, mert mindenhol te mosolyogsz vissza rájuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése