BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. április 28., csütörtök

5 leggyakoribb flörttípus!

A fizikális
Ez a típus már az ismerkedés első pár órájában sem fél kimutatni testi vonzalmát, szinte éget a szexuális feszültség, ami belőle árad. Ez nem azért van, mert ki van éhezve, ő egyszerűen ilyen, szüksége van a fizikai kontaktusra. Kapcsolataira jellemzőek az érzelemteljes megnyilvánulások, a drámázás és a szexuális kémia fokozott jelenléte, igazi "latin szerető" típus, kedvesét minden találkozó alkalmával felpörgeti és a mennyekbe repíti.
A tradicionális
Mint ahogy a neve is mutatja, ez a csoport fontosnak tartja az erkölcsi normákat, a régi értékeket, ezért nem is szereti annyira "vulgárisan" kifejezésre juttatni érzéseit. A nők úgy gondolják, az első (természetesen kellően megfontolt) lépést az erősebbik nem képviselőinek kell megtenniük, a férfiak pedig szeretik a hölgyek személyiségét is megismerni, mielőtt "rájuk hajtanak".  Ők azok, akik a komoly, biztos alapokon nyugvó kapcsolatokat szeretik sok beszélgetéssel és toleranciával kiegészítve.
Az udvarias
Ők még a tradicionális típusnál is merevebben ragaszkodnak az illemhez, a szabályokhoz, nagyon lassan és tisztelettudóan közelítik meg kiszemeltjüket, a szexuális vonzalomnak még a szikrája sem látszik meg rajtuk addig, amíg a viszony tényleg komollyá nem válik. Ha egy ilyen ember párjául választ, azt megtiszteltetésnek kell venni, mert emögött komoly belső elhatározás áll és biztosak lehetünk benne, hogy amíg együtt járunk, mindent megtesz azért, hogy jól érezzük vele magunkat.
A nyílt
Nevezhetnénk őket a szerelmesek humanistáinak is, őket már az első pár percben az érdekli, hogy milyen vagy valójában, kíváncsiak az általad kedvelt dolgokra, imádnak beszélgetni, főleg közös nevezőre jutni. Nagyon fejlett érzelmi intelligenciával rendelkeznek, párkapcsolataikra jellemzőek a közös kalandok, az erős lelki egység és az, hogy nem bírják, ha a fontos témákról kedvesük hallgat előttük.
A játékos
Már a nevükből is egyértelműen kitudódik, hogy ők bizony imádnak mókázni és nem csak azért flörtölnek, hogy meghódítsák a kiszemeltet, hanem azért is, hogy ezáltal önmagukat is teszteljék, növeljék önbizalmukat. Szeretik szórakoztatni, megnevettetni a szerencsés hölgyet/urat, bár ezek többnyire felszínes játékok, a hangulatot biztosan feldobják. Nem kedvelik a halálosan komoly viszonyokat, ha mégis ilyenre "vetemednek", az tele lesz nevetéssel és közös bulikkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése