BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. április 27., szerda

Szemceruza


A szemceruza mindannyiunk kedvence: használata egyszerű, gyors, látványos és tartós.
S ha a megfelelő színt választod, a szemed is szebben csillog tőle. Elő hát a varázsceruzákkal! Összeválogattuk, hogy melyek azok az árnyalatok,amelyekkel még jobban hangsúlyozhatod barna, szürke, zöld vagy kék szemszínedet!
Barna
Az óarany és a réz árnyalatai szépen harmonizálnak a mogyoróbarna szemszínnel. Ha ennél több izgalomra vágysz, olajzölddel vagy kékeszölddel frissítsd fel a tekinteted. Ez esetben vékony vonalat húzz az alsó és felső szemhéjadra.

Szürke
Ezüstös kék vagy sötétzöld kontúrral párosítva tuti befutó. Ha bátrabb vagy, gyöngyház fényű bronzzal kontúrozz az alsó és felső szempilláid tövében, és egy kicsit maszatold el, hogy a vonal ne legyen éles. A színek kontrasztjától szikrázni fog a szemed.

Zöld
Kávébarna ceruzával finoman kiemelheted „cica” szemeidet, de egy lila vagy padlizsán kontúr igazi vadmacskát farag majd belőled. Bátran húzd ki a szemed, ne csak felül, alul is. Ha finomítani szeretnéd a kontúrt, fültisztító pálcával dolgozd el.
Kék
Akárcsak a szépen lebarnult bőr, a barna kontúrceruza is élénkíti a kék szemedet. Ha azt akarod, hogy igazán világítsanak, sötétszürke vagy fekete szemceruzát használj. A hatást tovább fokozhatod, ha nemcsak kívül, de belül is kihúzod a szemed.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése