BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. április 28., csütörtök

Először jár nálad a pasid, mire készülj?

Felmegy hozzád, és ég a fejed, mert a Barbie babádat vagy a matricagyűjtő füzetedet egyből kiszúrja. Pedig már évek óta nem is vetted észre, hogy a könyvespolc alján porosodik. De lehet ezt másképp is! Készülj a látogatására, és nem érnek kínos meglepetések!



A szobád magán viseli a személyiségedet. Ezzel is kifejezésre juttatod mi lakik benned. Árulkodik rólad, és ezen nincs mit szégyellned. Nagyon intim dolog valakit az otthonodba meginvitálni, és vendégül látni. Ezt ő is értékelni fogja, akármilyen körülmények között is éltek.

Mindenesetre van néhány íratlan szabály, amit nem árt betartanod, hogy a párod jól érezze magát!

·     Rakj rendet és porszívózz ki, mert ki tudja, hol fogtok kikötni.

·     Vesd be az ágyad.

·     Pakold el a cikisnek tűnő dolgaidat az ágyneműtartó mélyére.

·     Ne felejtsd el kidobálni /vagy csak elpakolni/ az exedhez fűződő emlékeidet, ha nagyon intim üzenetet vagy érzelmeket közvetítenek.

·     Ne akarj többnek látszani, mint amilyen a te világod.

·     Ne akarj túl szexi lenni, mert már a vendégül látásával is alaposan felbátorítod őt.

·     Ne bömböltesd a zenét, akármennyire is jó ötletnek tűnik. Nem fogtok tudni beszélgetni, és sokkal zavaróbb, ha így fogadod.

·     Találj ki valamilyen „programot”, például segítsen neked valamit beállítani a számítógépeden, vagy mondjon véleményt néhány kevésbé ismert zenéről.

·     Segíts, ha látod, hogy zavarban van egy-egy helyzetben, és azt ne erőltesd rá.

·     Készítsd fel a szüleidet, ha még együtt laktok, hogy fogadják őt, ismerjék meg, de ne szálljanak rá, mert hozzád jött.

·     Megérkezés után – ha nem egyedül laksz – mutasd be őt a lakásban tartózkodóknak.

·     Kérdezd meg, hogy kér-e valamit inni, és szolgáld ki őt.

Tudd, hogy egy pasi – ha már felmehet hozzád – felbátorítva érzi magát, hogy közeledjen szexuálisan is. Ha ezt még nem szeretnéd, akkor add tapintatosan a tudtára. Ha pedig kedvedre való, a megfelelő védekezés boldog és önfeledt tudatával add át magad az élményeknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése