BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. április 28., csütörtök

Fogadd el a barátnőd csajos szokásait!

Műköröm feltöltés órák hosszat, minimum fél órás csevegés a barátnőkkel, gyakori lelkizés, még gyakoribb lelkizés utáni sóvárgás, nem mondja ki, mit gondol, de ő elvárja, hogy te olvass a gondolataiban, és így tovább…


Mit szeretne egy nő:
·         figyelmet
·         szerelmet
·         bókokat
·         odaadást
·         hűséget
·         elismerést

 
Ezzel szemben mit tesz, hogy felhívja figyelmedet a nőiességére:
·         „királylányként” viselkedik
·         ments meg tekintettel néz rád
·         órákig csinosítja magát, ha tudja, hogy találkoztok
·         kitárgyal a barátnőjével a füled hallatára
·         hosszú ideig képes kutatni a tökéletes ruhadarab, cipő, táska, bizsu, stb. után

 
…és még számtalan olyan dolgot, aminek egy pasi szerint semmi értelme nincs. De ne hidd, hogy ezeket valóban azért teszi, hogy téged idegesítsen. Még akkor se, ha szerinted minden jel arra mutat. Az, hogy egy lány ízig-vérig nőből van, sajnos okoz számodra megfejthetetlen és furcsának tűnő reakciókat is.

 
Élvezd inkább, ha a párod nőiesen viselkedik, és inkább a barátnőivel csicsereg, amíg te a haverokkal osztod meg a legfontosabb infókat. Jó, lehet, hogy neked erre elég 3 perc, míg neki fél óra is kevés. De hát nem vagytok egyformák!

 
Ne feledd, hogy nem is lenne jó, ha egyformák lennétek, ha hasonló módon gondolkodnátok mindenről, és ugyanazt tennétek bizonyos helyzetekben! Próbálj meg felülkerekedni a csajos szokásain, és ne vesd a szemére folyton! Meglátod, hamarosan nem is fogod zavarónak érezni ezeket a tetteid, hanem örülsz, hogy egy valódi nő a szerelmed! És ez a legfontosabb, ugye?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése