BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. április 28., csütörtök

8 tuti tipp gátlásos fiúknak

Félénk vagy, de mégis hódítani szeretnél? Ez jó hír, már félig nyert ügyed van! A félénkség ugyanis könnyebben leküzdhető, mint hinnéd, főleg, ha beveted tippjeinket is a minél nagyobb siker érdekében!



Először is, gondold végig, miért lehetsz zavarban a lányok előtt! Túl sok kosarat kaptál eddig? Vagy egyáltalán nem volt még barátnőd? Esetleg félsz, hogy felsülsz, valamit rosszul csinálsz majd? Lehet, hogy a lányok többségének a rámenős pasik jönnek be, de dőlj be az ilyen hiedelmeknek! Egy friss kutatás szerint a lányok többre értékelik az érzelmes, figyelmes fiúkat a rideg macsóknál!

Felkészültél a folytatásra! Akkor vesd bele magad a gyorstalpaló tréningünkbe, és lépj a tettek mezejére!

1. Miben vagy a legjobb? Használd ki ezt az erősségedet, és kezdeményezz ezzel kapcsolatos beszélgetést, programot. Így már megvan az első nagy lépés, és magabiztosabban állod a sarat, mintha számodra ismeretlen terepen kellene helyt állnod.

2. Eseménydús randi. Ez a titka annak, ha nem vagy a szavak embere. Így annyi minden programban lesz részetek, ami során közös élmények érhetnek benneteket, hogy nem fog feszélyezni az, ha nem sziporkázol folyamatosan saját történetekkel.

3. Barátokkal közösen. Nem feltétlenül baj, ha az első találkozásotok baráti társaságban történik, mert így mindannyian könnyebben fel tudtok majd oldódni. Például hívd el a kiszemelt lányt egy közös kirándulásra, biciklitúrára, vagy éppen kosárlabdázásra, így máris adott a randi, de kevésbé kényelmetlen a szituáció számodra. Azért ezt ne alkalmazd túl sokszor, és már az első randin ügyelj arra, hogy tudjatok kettesben is lenni, mert különben hamar el fogja veszteni az érdeklődését irántad, és azt fogja hinni, hogy nem is érdekled, mint nő.

4. Beszéltesd! A lányok mindig mindenről hosszan tudnak csicseregni, ez női adottság. Szerencsés helyzetben vagy, ha a te leendő barátnőd is ilyen típus, mert akkor néhány jól célzott kérdéssel hosszú történetek mesélésébe kezd majd, te pedig közben figyelj rá, és érdeklődve hallgasd.
5. Teremts szemkontaktust vele! Igen, akármennyire is nehezedre esik, muszáj! Ha mindig kerülöd a tekintetét, azt a félreérthető jelzést adod neki, hogy nem is figyelsz rá, nem fontos annyira. Ha nagyon zavarba hoz a dolog, akkor alkalmazz egy trükköt: nézd az orrnyergét a szeme helyett, és az optikailag úgy fog tűnni, mintha szemkontaktust tartanál vele.

6. Légy a tettek embere! Ha nem is vagy egy romantikus udvarló a szavak terén, légy az a cselekedeteiddel! Vigyél neki egy szál rózsát, hívd meg fagyizni, vagy engedd mindig magad elé, és így tovább. Ezek apró gesztusok is lehetnek, amelyekre magadtól nem is fordítanál gondot, de hidd el, a lányoknak nagyon fontosak!
 
7. Mellőzd a babrálást! Ha idegességedben gyakran babrálsz valamit a kezeddel, például gyűrögeted a ruhád szélét, dobolsz a térdeden, vakargatod az alkarod, inkább vágd zsebre a kezed, vagy fond keresztbe. A matatás ugyanis azt mutatja a másik felé, hogy zavar téged, ideges leszel tőle, vagy éppen őt is nagyon felhúzod ezekkel a gesztusokkal.


8. Kerüld a kudarc lehetőségeit! Ne közeledj olyan lányhoz, akinél borítékolva van a visszautasítás lehetősége. De hogy csak ők tetszenek? Akkor neked is magadba kell nézni, valóban szeretnél-e egy működőképes kapcsolatot… És azt is fel kell mérned, hogy meddig vagy hajlandó elmenni, hogy meg is szerezz egy ilyen lányt.

Most, hogy a legfontosabb információk birtokában vagy, ne késlekedj sokáig, hívd el őt randizni már holnap!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése