BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. április 28., csütörtök

Cicanadrág,csőtop

Mivel a cicanadrágok még mindig főszereplői a divatnak, nem árt tisztában lenni azzal, hogy mivel és hogyan kell hordani.



Nagyon kényelmes viselet és bármilyen szoknyát, ruhát vagy rövidnadrágot fel lehet velük dobni, de ha nem jól választjuk ki színét és hosszát, akkor inkább egy próbáról kiszabadult balerinára fogunk hasonlítani, nem pedig egy dögös trendi nőre. Ezek a nadrágok leginkább vékonylábú lányoknak állnak jól, hiszen kihangsúlyozzák a lábat, és ha van, akkor sajnos egy-két hibát is kiemelnek.

Alapszabályok
Az alapszabályok nem sokban térnek el azoktól, amelyeket a többi harisnyánál be kell tartani. A vastagabb leggings-ek előnyösen formázzák a lábat és elrejtik az esteleges kisebb hibákat, azonban ebből sem ajánlott fehéret választani, mert az előnytelenül megvastagítja a lábat, még a vékonyat is.

Rövid láb, vastag comb
Ha valakinek rövid a lábszára, akkor az kerülje a közvetlenül térd alatt végződő darabokat, mert azok optikailag még inkább rövidíteni fogják a lábát. Ha pedig a combotok vastagabb egy kicsit, akkor a legjobban a sötét, egyszínű, lábfejnélküli harisnyák fognak állni. A mintásokat egyébként is félve ajánljuk, ha valaki mégsem tud nekik ellenállni, akkor inkább harisnyát válasszon, mert akkor a hibázási lehetőség kisebb. A csipke szegélyes nadrágokkal pedig jobb vigyázni, mert megvastagítja a lábszárat, ezért sokaknak előnytelen, és ha nem jól kombináljátok, akkor inkább fog egy hosszú bugyira hasonlítani, mint leggings-re.

Csak óvatosan a mintákkal és a vad színekkel
Ha rövidnadrággal hordjátok, figyeljetek arra, nehogy jégeralsóra emlékeztessen a macskanadrág, ezért ez a kombináció leginkább a nagyon rövid nadrággal lehet befutó. Semmiképpen ne hordjátok ceruzaszoknyával, mert nincs az a formás láb, ami ebben az összeállításban valóban szépnek hatna. Kosztümmel pedig tilos hordani. A csipkés darabok igazán szexik lehetnek, de ezeket szigorúan tűsarkúval kombináljátok - kivéve akkor, ha Lolitának akartok öltözni -, és figyeljetek a szoknyahosszra, mert könnyen lehettek dögös helyett közönségesek, azt pedig jobb elkerülni.
A legnyerőbb összeállítás, ha a cicanadrágot A-vonalú miniruhával hordjátok, de ebben az esetben is figyeljetek arra, hogy ruha legyen és ne tunika, mivel utóbbi sok esetben szabadon hagyja a popsit. Mivel akár tetszik, akár nem, ez a fajta nadrág mégis csak egy lábfej nélküli harisnya, nem igazán mutat majd jól a láthatóvá váló fenék. Merészebb lányok nyugodtan vegyenek egy számmal nagyobb méretet, nem kell félni, nem fog rajtatok lógni. Ha ilyet vesztek, akkor húzzátok le egészen a lábfejetek közepéig és így vegyetek fel a magassarkút . 

Egyet viszont mindenképpen érdemes tisztázni: a lábfejnélküli harisnya (cicanadrág) nem téli viselet, ezek leginkább tűsarkúval, balerina cipővel és papuccsal mutatnak jól. Ezeket pedig télen nem hordjuk. Igaz, hogy több külföldi divatház előszeretettel mutatott be a téli kollekciójában rövid ruhát, cicanadrággal és cipővel kombinálva, ami kétségtelenül nagyon dögösen fest, de cseppet sem meleg.


A pánt nélküli top jól állhat kis mellűeknek is, de melltartópántokkal gáz elrontani a látványt.
Általában bulikban szokás hordani,de "a mai világban" már semmi sem lehetetlen.
Mindenki a megfelelő méretet veszi magának,vagyis igy gondoltam de láttam már olyan eseteket amikor kicsi volt vagy nagy... és hát mondanom se kell,hogy az milyen "szép" látvány.
Nekem is elég sok van belőlük.
Itthon és bulikban szoktam felvenni és néha amikor megyünk a balcsira stb.
Szeretem cicanadrággal kombinálni.
Nagyon kényelmes viselet,de figyelni kell az időjárásra is.
Túl hidegben nem érdemes felvenni,mert felfázhatsz stb.
Ha tudod,hogy délután rosszabb idő lesz akkor nem árt magaddal vinni egy pulcsit vagy inkább másik felsőt felvenni ami melegebb.
Mindig gondolj a réteges öltözködésre,jobb ha több minden van rajtad és ha meleged van letudsz vetkőzni,de ha fázol és nincs nálad semmi akkor fázni is fogsz:)
Ha buliba mész,ne csak arra gondolj,hogy ott jó idő lesz.Gondolj arra is amikor eljössz,kinnt hidegebb van.

1 megjegyzés:

  1. Gyönyörű és izgató a cicanadrág, hordd csak nyugodtan. :)

    VálaszTörlés