BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. április 28., csütörtök

Frizurák, amiket imádnak a férfiak

Hosszú haj

Mi a titka?

A hajad lazán a válladra omlik, szép keretet adva az arcodnak. Ez az, amit a legtöbb férfi nagyon érzékinek tart. A kusza, kócos stílussal tovább fokozhatod az izgalmakat. Ehhez az kell, hogy a hajad enyhén lépcsőzetesen legyen levágva. Középen és oldalt is elválaszthatod.

Miért szexi?
Leírhatatlanul nőies, s az első gondolatuk mindig az, hogy szívesen eljátszanának a tincseiddel.

Stílus trükkök
Használj hajdúsító sampont, utána balzsamot. Szárítás előtt hajvégápolóval óvd a tincseket. Szárítás után pedig jöhet egy kis hajfény vagy hajvax a hajvégekre.



Frufru

Mi a titka?
Első pillantásra ártatlannak tűnik, de valójában érzéki és frivol. Többek között azért, mert hangsúlyozza a tekintetet, főleg, ha leér egészen a szemöldökig. Ebben a szezonban hordd úgy, mintha épp az imént fújta volna a szemedbe a forró nyári szellő!

Miért szexi?
Valahogy titokzatossá teszi a nőket. A frufrus lányok mintha titkolnának valamit.

Stílustrükkök
Mosás után a még nedves frufrud fésüld oldalra és úgy szárítsd meg, hogy közben a kezeddel folyamatosan egyik oldalról a másikra fésülgeted. Ha dúsabb hatást szeretnél és a frufrud nem túl hosszú, használj szárításkor körkefét. Ha hosszabb a frufrud, szárítás után egy erős tartású lakkal rögzítsd oldalra. Erős szálú hajnál jól áll az extra rövid frufru, de ha vékony szálú, hagyd hosszabbra. A hollywoodi sztárok most lazán félrefésüli a frufrujukat, és olyan hosszúra hagyják, hogy enyhén a szemükbe lógjon.



Barna haj

Mi a titka?

A sötét haj önmagában is vonzza a tekintetet. Csak egyre kell ügyelned, hogy akár sötétebb, akár világosabb vagy vöröses árnyalatú a hajad, mindig legyenek ápoltak, fényesek a tincseid.

Miért szexi?
A sötét hajú nők vadak és szenvedélyesek.

Stílustrükkök
Szőkéből barna? Miért is ne! A lényeg, hogy eltaláld a megfelelő árnyalatot. Világos bőrűeknek jól illenek a gesztenyebarnák, a barnábbaknak inkább a meleg csokiszínek passzolnak. Ha az otthoni festés mellett döntesz, előbb kimosható festékkel tegyél próbát, csak azután színezd be véglegesre! Ha tanácstalan vagy, fordulj inkább szakemberhez. Festés után hajszínmegőrző samponokkal tartósíthatod a hajszíned, de ha természetes barna vagy, akkor is használd, mert így gyönyörű fényes hatást érhetsz el.

Lófarok

Mi a titka?
A lófarok minden arcformához remekül variálható. Lehet rakoncátlan, laza, de szorosan hátrafésült is. Pillanatok alatt elkészítheted és sosem megy ki a divatból.

Miért szexi?
Olyan törékeny tőle a nők arca. Kislányos, mégis rendkívül szexi.

Stílustrükkök
A lófarok már az épphogy vállig érő hajból is kivitelezhető. Szárításkor erős sörtéjű, lapos hajkefével fésüld át a tincseidet, így egyúttal elő is készítheted a formázáshoz. A tenyeredbe tegyél egy kis hajfényt, azzal simítsd hátra a hajad és gumizd össze. Minél magasabbra teszed a copfod, annál kislányosabb lesz a frizurád.

1 megjegyzés:

  1. Vagyis a legszexisebb a férfiak számára a barna fufrus hosszú haj, ami éppen lófarokban van.
    Remek. :S

    VálaszTörlés